Ons verhaal

Wij zijn Martin en Ella, zelfstandig SEO tekstschrijver, auteur en blogger. Je kunt gerust stellen dat wij een taaltic hebben. De combinatie van letters tot woorden speelt al van jongs af aan een belangrijke rol in ons leven. Grammaticale fouten en kromme zinnen doen onze figuurlijke voelsprieten ongewenst trillen. Waar het tekstschrijven tijdens onze jeugd vooral bestond uit dagboeken en Sinterklaasgedichten van drie kantjes, werken we nu fulltime met teksten in de breedste zin van het woord.

Van hobby tot beroep

Martin: ‘Ik heb in mijn jarenlange loopbaan als verkoper geleerd om met woorden te schilderen. Hoe breng je je boodschap zo mooi en effectief mogelijk over aan je potentiele klant? De juiste toon vinden bij mensen van allerlei pluimage, heb ik door de jaren heen tot kunst verheven. Tegenwoordig hou ik me het liefste bezig met het vergroten van de vindbaarheid van websites voor het MKB en grotere organisaties. De directe meetbaarheid van het succes spreekt me als verkoper zeer aan.’

Ella: ‘Ik ben schrijfster en dus vooral van de fysieke tekst. Ik heb inmiddels vijf boeken op m’n naam staan. Het liefste bedenk ik beeldende en doeltreffende zinnen. Mijn schrijfstijl wordt omschreven als: Plot gedreven en Filmisch. Ik ben gek op woordspelingen en spreekwoorden en gezegdes. Ze kunnen me niet blijer maken dan me een tekst sturen die ik mag verbeteren, verfraaien en completeren.’

Onze brede interesse, nieuwsgierige aard en het schrijven van SEO teksten voor uiteenlopende klanten hebben er toe geleid dat we inmiddels op veel vakgebieden thuis zijn.

Wij zijn helemaal lijp van letters die woorden kunnen vormen, die weer tot zinnen leiden waarmee letterlijk alles te beschrijven valt. Als je denkt dat taal niet zoveel uitmaakt of zelfs tekort schiet om jouw boodschap te communiceren, moet je zeker contact met ons opnemen. We overtuigen je van het tegendeel. In deze tijd van beelden, waarbij iedere reclamemaker de andere weer overtreft, alle plaatjes van over de hele wereld in onze achtertuin terecht komen, kun je juist met tekst een verschil maken.

Wij bieden jou:

  • Zoekwoordenonderzoek
  • SEO tekstschrijver
  • Redigeren
  • Persberichten
  • Blogbuilding
  • Seo tekstschrijver
  • Seo schrijver
  • Tekstschrijver seo
  • Schrijver seo

Digitale vindbaarheid

Hoe zichtbaar bent u op internet? Laat u vinden.

Meer klanten

Hoger in Google betekent meer klanten.

Soepele website

Hoe snel laad uw website? Sneller is beter.

Support

Altijd bereikbaar voor onze klanten.

Ella

Ella

SEO Tekstschrijver en auteur

Ella heeft al 5 boeken op haar naam staan en heeft een snelle, krachtige schrijfstijl. Naast het schrijven van teksten is ook het redigeren daarvan één van haar sterke kanten.

Martin

Martin

SEO Tekstschrijver en websitebouwer

SEO heeft geen geheimen meer voor Martin. Naast het bouwen van websites is zorgen dat jij gevonden wordt zijn grote passie. Zijn uitbundige schrijfstijl trekt de klant over de streep.